Vārda diena: Klāvs, Einārs, Ervīns

9. maijs, 2024.
spot_imgspot_imgspot_img
Vel

    CropBytes – lauksaimniecība kripto spēle (Bezmaksas TRON)

    CropBytes ir spēle, kuru izveidojusi veterānu spēlētāji, izstrādātāji un blokķēdes entuziastu komanda. Tas ir veidots, lai gūtu labumu gan radītājiem, gan spēlētājiem. Spēle, kurā ikviens var nopelnīt kriptonaudu un būt daļa no blokķēdes revolūcijas (Blockchain Revolution).

    1. versija:

    2018. gadā CropBytes ienāca “Crypto-Gaming” nozarē ar pirmo spēles versiju. Vienkārša lauksaimniecības simulācijas spēle ar dažādām iespējām. Spēlētājiem patika, ka tas darbojās bez sarežģītiem maciņiem vai programmatūras un tas atbalstīja mobilās ierīces, kā arī darbojas uz datoriem.

    Pieaugot lietotāju lokam, pieauga arī spēles aprite, un tika analizētas atsauksmes un jautājumi, kā arī tendence uz tirgu kopumā. Spēlē tika veiktas izmaiņas, un 2019. gadā tika izlaista otrā CropBytes versija.

    2. versija:

    Otrajā versijā bija modernizēta lietotājiem; labāka grafika, vairāk aktīvu, vairāk dzīvnieku. Tajā bija arī pirmā valūtas maiņas tirdzniecība, Game Cards (GC) / Tron (TRX) pirmais tirdzniecības pāris.

    Šis atjauninājums šai spēlei piesaistīja vēl vienu milzīgu kriptogrāfijas entuziastu vilni. Spēle strauji paplašinājās, nedēļās pēc nedēļas. Pieauga pieprasījums pēc spēļu aktīviem, kas paaugstināja preču un aktīvu cenu. Dienas tirdzniecības apjoms pirmo reizi pārsniedza 10 000 vienības vērtu pasūtījumu!

    3. versija:

    Jaunākā versija CropBytes piedāvā skaistu 3D spēles vidi ar augstas kvalitātes grafikas, jaunu Ui, 3D elementi. Funkcijas ietver TPV režīmā (trešās personas skats), no vairākām valūtām integrāciju, un “CropBytes Exchange”, kripto birža iekš spēles.

    CropBytes Exchange ir viens no lielākajiem sasniegumiem spēļu jomā. Pat mūsdienu spēles mūsdienās izmanto tradicionālo tirdzniecību. Tas ir novecojis jēdziens, un tam trūkst galvenās iezīmes, kas atrodamas jaunajās biržās.

    Šī modernā forma dod spēlētājiem iespēju viegli pārbaudīt un prognozēt aktīvu cenu. Turklāt tas nosaka patiesu aktīvu cenu, pamatojoties uz tā piedāvājumu un pieprasījumu. Tas ir būtisks atvērtās ekonomikas aspekts.

    Tirdzniecība noved pie ekonomikas izaugsmes. Pēc biržas izlaišanas tirdzniecība tika atsākta CropBytes ekonomikā, kas palīdzēs tai uzplaukt. Investori un spēlētāji varēs iegādāties platformā, izmantojot vārdu klases apmaiņu.

    Jaunākā CropBytes versija ir veidota, lai konkurētu ar labākajām lauksaimniecības simulācijas spēlēm.

    Drīz CropBytes ieviesīs “Staking” un “Mining”. Šīs funkcijas ļaus spēlētājiem iegūt vērtību aktīvu, žetonu un objektu veidā spēles iekšienē, ar kuriem būs iespējams tirgoties biržā. Tas pakāpeniski palielinās ekonomiku, vienlaikus padarot to par ilgtspējīgu.

    Lejupielādē spēli varat šeit

    Kad reģistrējaties ieraksti šo kodu ielūguma adresē un iegūsi TRX (TRON) par brīvu. (Līdz ko būsiet izpildījis nosacījumus pēc reģistrēšanās.) 

    58B939 

    Reģistrējies spiežot šeit!

    Bonusa nosacījumus iesakām izlasīt šeit: Kas ir Bonusa Projekti?

    SAISTĪTIE RAKSTI

    ATBILDĒT

    Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
    Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

    - Reklāma -

    Lasītākie raksti

    Jaunākie komentāri