Vārda diena: Klāvs, Einārs, Ervīns

9. maijs, 2024.
spot_imgspot_imgspot_img
Vel

    CoinStats – Izveido savu kripto portfeli unikālā lietotnē (+ iegūsti bonusu)

    CoinStats ir populārākā bezmaksas Bitcoin un kriptovalūtu portfeļa izsekošanas lietotne. Sekojiet Bitcoin, Ethereum, Litecoin un vairāk nekā 3000 altcoin cenām no vairāk nekā 100 biržām. Izmantojiet savu vietējo valūtu un automātiski sinhronizējiet iecienītākās biržas un makus ar savu monētu statistikas portfeli, lai jums nebūtu manuāli jāpievieno darījumi.

    CoinStats ļauj veikt uzlabotu filtrēšanu, šķirošanu, un izpēti, lai atrastu nākamo ieguldījumu. Nekad nepalaidīsiet garām pirkšanas vai pārdošanas laiku. Ērti izsekojiet un sekojiet līdzi vairāk nekā 3000 kriptovalūtu cenām un piekļūstiet to diagrammām un analītiskajiem datiem. Jūs varēsiet izvēlēties apmaiņu, kuru izmantojat, vai apskatīt vidējās cenas visās biržās. Arī “iecienītākās” monētas, kurām vēlaties sekot līdzi.

    Visu jūsu portfeli skatieties vienā ekrānā. Iestatiet savu portfeli CoinStats manuāli pievienojot pirkšanas/pārdošanas darījumus vai sinhronizējot biržu vai makus tiešraides skatam. Viegli iestatiet vairākus portfeļus.

    Iespēja salīdzināt savu portfeli ar draugiem un izsekojiet saviem ieguvumiem laika gaitā. Varat kopīgot vienu vai vairākus savus portfeļus ar draugiem, un tās tiks parādīts viņu lietotnē CoinStats.

    CoinStats arī piedāvā balvas programmu, kas ļaus jums nopelnīt “⚡️Sparks’’ un pēc tam apmainīt tās pret plašu atlīdzību balvu klāstu. Pievienojies caur mūsu piedāvāto ielūguma adresi saņemsiet jau 1000⚡️ bonusā.

    CoinStats ir pieejams iOS, Android un Web.

    Reģistrējies aiz linka un iegūsti (1000⚡️sparks) bonusā.

    https://invite.coinstats.app/r?i=0BSdbE1630864688045

    SAISTĪTIE RAKSTI

    ATBILDĒT

    Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
    Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

    - Reklāma -

    Lasītākie raksti

    Jaunākie komentāri