Vārda diena: Klāvs, Einārs, Ervīns

9. maijs, 2024.
spot_imgspot_imgspot_img
Vel

    CakeDeFi (+bezmaksas 30$ iegūšana)

    Cake DeFi ir pilnībā pārskatāma, un regulēta platforma, kas koncentrējas uz inovatīvu produktu izveidi kriptovalūtām un ļauj lietotājiem nopelnīt naudas plūsmu no saviem kriptovalūtas aktīviem. Cake DeFi, kas darbojas un ir reģistrēts Singapūrā, pilnībā atbilst visām Singapūras monetārās iestādes normatīvajām prasībām.

    Sadarbojas ar lielākajiem un uzticamākajiem institucionālajiem aizdevējiem kriptogrāfijas valūtas ainavā, tostarp Genesis Capital, nodrošinot lietotājiem vienu no augstākajiem ienesīguma produktiem.

    Cake DeFi ir unikāls ar to, kad iespējams iegūt procentuālas peļņas ieguvumus.

    Var izmantot: likviditātes ieguves peļņas iespējas, kreditēšanas peļņas ieguvumu vai izmantot noteiktus procentus ar DeFi vai DASH monētas iesaldēšu uz nenoteiktu laiku ar (Staking) sistēmu.

    Pēc reģistrācijas būs jāveic vienkārša identifikācijas pārbaude.

    Bet ja veiksiet reģistrāciju ar mūsu ielūgumu kodu iegūsiet 20$ + 10$ DFI monētās.

    DFI monēta ir platformas oficiālā monēta. Un jūsu monētas pelnīs jums noteiktus % katru dienu. Jāpiebilst, kad bezmaksas monētas būs iesaldētas 6 mēn. un pēc 6 mēn. varēsiet tos arī izņemt kopā ar visiem iegūtajiem %.

    Lai iegūtu 10$ bonusu tev vajadzēs reģistrēties aiz mūsu ielūgumu adresi un jāveic vismaz viens pārskaitījums, bet ja veiksiet vismaz 50$ vērtībā pirmo depozītu saņemsi vel 20$ bonusu. Tātad kopā saņemsi 30$ dāvanu, kas tev pelnīs vel klāt monētas.

    Ielūguma adrese, lai saņemtu 30$

    https://cakedefi.com/?ref=114769

    Bonusa nosacījumus iesakām izlasīt šeit: Kas ir Bonusa Projekti?

    Iepriekšējais raksts
    Nākamais raksts
    SAISTĪTIE RAKSTI

    ATBILDĒT

    Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
    Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

    - Reklāma -

    Lasītākie raksti

    Jaunākie komentāri