Vārda diena: Venta, Salvis, Selva

20. maijs, 2024.
spot_imgspot_imgspot_img
Vel

    Bittrex – kripto birža

    Bittrex ir viena no lielākajām biržām kriptovalūtu tirgū, kas konkurē ar tādām biržām kā Binance un Poloniex.

    Ir pieejami dažādi tirdzniecības kriptovālūtas aktīvi, kā arī salīdzinoši viegli lietojams interfeiss Bittrex ir ideāla vieta gan jauniem lietotājiem, kuri vēlas iegādāties aktīvus, gan tiem, kuriem ir pieredze kriptovalūtu tirdzniecībā.

    Uzņēmumu 2013. gadā dibināja Bils Šihara un vēl divi biznesa partneri. Dibinātāji iepriekš bija strādājuši par Microsoft drošības ekspertiem, pirms nolēma atvērt kriptovalūtas biržu. Bittrex atrodas ASV, bet to neregulē ASV vērtspapīru tiesību akti.

    Šobrīd Bittrex biržā ir pieejamas vairāk nekā 500 kriptovalūtas. Kā arī tie, kas interesējas par dažādu kripto monētam, Bittrex noteikti ir pievilcīga iespēja, jo šeit ir ļoti daudz jaunu monētu, kuras nav citās biržās, kā arī ņemat vērā, ka maksa par tirdzniecību ir mazāka, salīdzinot ar lielākajām biržām, piemēram, Coinbase.

    Atšķirībā no tā daudziem konkurentiem, Bittrex ir viena no retajām biržām, kas vēl nav cietusi no uzlaušanas. Lai gan vienmēr pastāv risks atstāt savas kriptovalūtas biržā. Pagātne negarantē aizsardzību nākotnē.

    Cilvēkiem, kas ir pavisam nesen kripto “dzīvē” Bittrex visticamāk nebūs tā birža, kuru izmantot vispirms taču tiem, kas sāk ieguldīt daudzās monētās, Bittrex ir viena no drošākajām iespējām.

    Pievienojieties caur mums un mēs būsim labs atbalsts Jums nākotnē.

    Lai reģistrētos biržā (Spiediet uz linku)

    https://bittrex.com/account/register?referralCode=DTR-CVR-NAC

    SAISTĪTIE RAKSTI

    ATBILDĒT

    Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
    Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

    - Reklāma -

    Lasītākie raksti

    Jaunākie komentāri