Vārda diena: Klāvs, Einārs, Ervīns

9. maijs, 2024.
spot_imgspot_imgspot_img
Vel

    Bitpanda platforma ar vairāk kā 30 digitāliem aktīviem (+pluss iespēju iegūt 10€ bezmaksas)

    Bitpanda tika dibināts 2014. gada decembrī, kā arī 2017. gādā saņema goda balvu par labāko attīstītāko Austrijas uzņēmumu. Šobrīt Bitpanda ir kļuvusi par populāru tirdzniecības platformu iesācējiem gan ekspertiem, lietotāji var šobrīd tirgot Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, zelta, sudrabu, kā arī vairāk nekā 30 citu digitālo aktīvu.

    Vairāk kā 1 miljons lietotāju un vairāk nekā 135 komandas biedri, ar PSD2 maksājumu pakalpojumu sniedzēja licensi.

    Bitpanda GmbH ir Austrijas uzņēmums, kura ir komerciāla platforma ar šifrēšanas valūtām.

    Bitpanda nodrošina vieglu verifikācijas procesa darbību reģistrāciju veikšanai, dod iespēju lietot ātru un drošu tirdzniecības darbību, kā arī piedāvā vienkāršu un ātru piekļuvi pirkšanai, pārdošanai, digitālo aktīvu nosūtīšanai. Platforma pieņem eiro, Šveices frankus, Lielbritānijas sterliņu mārciņas un Amerikas dolāru atbalstu. Viņi nepārtraukti uzlabot esošos produktus, vienlaikus paplašinot savu darbības jomu, lai ieviestu jaunus pakalpojumus.

    Kā arī neiztiksim bez aplikāciju, kuru protams Bitpanda arī nodrošina iOS un Android ierīcēm., tik pat drošu, ātru un uzticamu.

    Un vel mēs piedāvājam iespēju pievienojoties Bitpanda platformai un iegūt 10€, kā dāvanu jaunam klientam. Kā tos iegūt:  pirmkārt Jums vajadzēs reģistrēties caur mūsu ielūguma adresi un iesniegt dokumentus, kad dokumenti būs apstiprināti, jums vajadzēs ieskaitīt pirmo depozītu vismaz 25€ līdz ko depozīts ienāks, būs nepieciešams par to naudu nopirk jeb kuru diktālo aktīvu (kripto monētu), līdz ko būsiet iegādājies saņemsiet 10€, kā jauno klientu dāvanu – kuru varat uzreiz jau izmantot. Un ja vēlaties varat arī visu naudu uzreiz izņemt, nav nekādi citi nosacījumi uz tā.

    Izmanto šo linku, lai iegūtu 10€ bez maksas:

    https://www.bitpanda.com/?ref=354791067807265481

    Bonusa nosacījumus iesakām izlasīt šeit: Kas ir Bonusa Projekti?

    SAISTĪTIE RAKSTI

    ATBILDĒT

    Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
    Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

    - Reklāma -

    Lasītākie raksti

    Jaunākie komentāri