Vārda diena: Venta, Salvis, Selva

20. maijs, 2024.
spot_imgspot_imgspot_img
Vel

    Valdība atbalstīta projektu Dubaijā, lai izveidotu pievilcīgu vidi kriptovalūtu nozarei.

    Apvienotie Arābu Emirāti (AAE) turpina kļūt par vienu no pasaulē lielākajām kriptovalūtām draudzīgākajām jurisdikcijām, jo ​​Dubaijas valdībai ir jauna iniciatīva, lai atbalstītu vietējo kriptovalūtu attīstību un regulēšanu.

    Dubaijas Pasaules tirdzniecības centrs (DWTC) veic valdībai piederošus pasākumus Dubaijā. lai kļūtu par visaptverošu kriptovalūtas produkta operatoru un biržas zonas regulatoru, paziņoja pirmdien oficiāli paziņojumā DWTC.

    Iniciatīvas ietvaros DWTC izstrādās visaptverošu ekosistēmu šim progresīvajam sektoram Dubaijā un sadarbosies ar privāto sektoru, lai izveidotu “pievilcīgu vidi nozarei”. Projekta mērķis ir lai ieviest stingrus standartus investoru aizsardzībai, nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas pasākumiem un terorisma finansēšanas apkarošanai, norādīja DWTC.

    Pasaules tirdzniecības centrs nodrošinās un pārraudzīs jaunu pasaules līmeņa normatīvo regulējumu virtuālo aktīvu likumdošanas un izpildes politikā,” teikts paziņojumā.

    Binance izpilddirektors “Changpeng Zhaobija’’ viens no pirmajiem cilvēkiem kriptogrāfijas kopienā, kas atzīmēja jauno DWTC paziņojumu. Acīmredzot Džao ir palielinājis interesi par kriptovalūtu ekosistēmu AAE, jo viņš, kā ziņots, oktobrī iegādājās savu pirmo māju Dubaijā.

    Piezīme: AAE – regulators, kas apstiprina kriptovalūtu tirdzniecību Dubaijas brīvajā zonā

    Šī iniciatīva atbilst Dubaijas augošajiem centieniem atbalstīt kriptovalūtu attīstību, jo gan Dubaija, gan AAE ir strādājuši, lai vietējā ekonomika gūtu labumu no blokķēdes tehnoloģijām.

    Janvārī Dubaijas finanšu pakalpojumu iestāde plānoja izveidot kriptovalūtu regulējošo regulējumu kā daļu no sava 2021. gada biznesa, plāna. Iestāde līdz šim ir izdevusi virkni reglamentējošu apstiprinājumu kriptovalūtu nozarei, savukārt Dubaija kļuva par vietu vairākām kriptovalūtu brīvajām ekonomiskajām zonām.

    SAISTĪTIE RAKSTI

    ATBILDĒT

    Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
    Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

    - Reklāma -

    Lasītākie raksti

    Jaunākie komentāri